Las Terrazas de la Torre

La Terraza Azul ligt op het prachtige golfresort “Las Terrazas de la Torre”, midden in de natuur, op minder dan 20 min. rijden van diverse leuke stranden. Omringd door het prachtig “desert-style” golfterrein, de heerlijk wuivende palmen, zingende vogels en heerlijk ruikende fruitbomen. Je geniet van vrijheid, zon, zwembad, ruimte, eindeloze vergezichten, fijne gezinsmomenten. Geniet op je privé terras met prachtig uitzicht van de zonsondergang, lees een boek in de schaduw van de bomen of neem een verkoelende duik in het zwembad.

Zwembad

Het heerlijk verkoelende zwembad is voorzien van een kinderbad en een diep bad. Het zwembad is veilig omheind, zodat je kinderen er niet in of uit kunnen zonder jouw toezicht.

Neem gerust de relaxstoelen en strandstoelen mee uit het appartement, en geniet met volle teugen aan het zwembad!

Speeltuin

De kinderen kunnen naar hartelust spelen op de schaduwrijke speeltuin, op slechts 5 min. wandelen van het appartement.

Parking

Er is gratis parking voorzien aan de ingang van het appartement. Er zijn eveneens laadpalen beschikbaar voor het opladen van jouw elektrische wagen.

Eten & Drank

Geniet van een hapje en een drankje onder de Spaanse zon, op het terras van het resort-restaurant.

Supermarkt

Op het resort, op slechts 10 min. wandelen van het appartement, is een spar supermarkt waar je alle dagdagelijkse producten aan democratische prijzen kan aankopen.

Het appartement

Over La Terraza Azul

De omgeving

Lees in de blog over onze leukste tips in de omgeving!